Loading

Bases legals

1.- ENTITAT ORGANITZADORA DEL JOC DE LES JOIES DEL ROMÀNIC DEL LLUÇANÈS

El Consorci del Lluçanès amb domicili al c/ Vell, 43, de Santa Creu de Jutglar (Olost) i número identificatiu P0800097H organitza amb finalitats culturals i lúdiques el Joc del Romànic del Lluçanès, a desenvolupar a través d’Internet.

2.- DATA D’INICI

La promoció s’iniciarà el dia 1 de juliol de 2024

3.- REQUISITS DE PARTICIPACIÓ I MECÀNICA DEL JOC

La participació al Joc de les Joies del Romànic del Lluçanès suposa l’acceptació incondicional i el respecte del que disposen les presents bases legals.

La mecànica de del joc consisteix en participar a través de la següent modalitat: modalitat de participació digital, a través d’internet: realització i participació del joc a través del portal romanic.turisme.llucanes.cat

La mecànica del joc comporta que la persona participant ha de respondre les preguntes del joc, realitzar una selfie o autofoto davant de cada espai patrimonial, que evidencia la visita a cada indret de les joies del romànic del Lluçanès (12 espais proposats al joc) i enviar-ho a través d’un formulari automàtic on es requereixen les dades personals (nom i cognoms + adreça de correu electrònic) a efectes de comprovar la correcta participació al joc. Aquesta modalitat comporta poder sol·licitar un obsequi com a recompensa.

4.- CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ I OBSEQUI

Només es podrà participar una vegada per persona.

Les fotografies (selfies) que evidencien la visita als indrets de les joies del romànic del Lluçanès no podran ser anteriors a 30 de juny de 2024. Aquestes podran ser utilitzades per l’entitat Consorci del Lluçanès per tal de fer promoció del joc a través dels diferents mitjans (pàgina web, xarxes socials, publicacions pròpies)

Els participants accepten l’ús de les imatges facilitades en el marc del Joc per utilitzar per part del Consorci del Lluçanès de forma exclusiva amb finalitats culturals i lúdiques del mateix Joc.

Les persones que hagin realitzat la participació del joc a tots els 12 indrets de les joies del romànic podran sol·licitar un obsequi com a recompensa. Caldrà realitzar la sol·licitud de l’obsequi a través d’un formulari. Els responsables del joc validaran la correcta participació (les respostes i les evidències a través de les fotos aportades) i es posaran en contacte amb la persona sol·licitant.

L’obsequi consistirà en un objecte de les Joies del romànic del Lluçanès que s’haurà de recollir físicament a l’oficina d’Informació Turística de Prats de Lluçanès o al Consorci del Lluçanès, amb el previ contacte amb les persones gestores del joc.

5.- LIMITACIONS

Si s’evidencia que qualsevol dels participants no compleix els requisits exigits a les Bases, o les dades proporcionades per participar no fossin vàlides, la seva participació es considerarà nul·la i quedaran automàticament exclosos de la participació del Joc del Romànic del Lluçanès, perdent tot dret sobre els obsequis atorgats en virtut d’aquesta promoció.

L’obsequi lliurat no serà transferible ni susceptible de canvis, alteracions o compensacions a petició dels participants, i no podrà ser bescanviat per qualsevol altre producte ni per diners.

Consorci del Lluçanès, es reserva el dret, si concorre justa causa i prèvia comunicació en forma legal, d’efectuar qualsevol canvi, suspendre o ampliar aquesta Promoció.

Correran a compte i càrrec del guanyador qualsevol càrrega fiscal o tributària que l’acceptació del premi pogués suposar-li, així com qualsevol altra despesa derivada de la promoció que no estigui expressament assumida pel Consorci del Lluçanès a les presents Bases Legals.

S’estableix un termini de QUINZE (15) dies naturals des de la data de la concessió del premi, per efectuar qualsevol reclamació motivada. El Consorci del Lluçanès, es reserva, en cas de necessitat obligada, el dret de substituir el premi per un altre de característiques similars.

6.- PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

L’Entitat responsable del tractament de les vostres dades és el Consorci del Lluçanès amb domicili a C/ Vell, 3 i número identificatiu P0800097H.

El Consorci del Lluçanès pren molt seriosament la protecció de privadesa i de les teves dades personals dels usuaris. Per tant, la informació personal dels usuaris es conserva de manera segura i es tracta amb la màxima cura.

De conformitat amb el que estableix la normativa aplicable en matèria de protecció de dades, i concretament en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques a pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades, cada participant, amb l’acceptació d’aquestes bases legals, consent que les dades personals facilitades per a la participació en aquest concurs siguin incorporades a un fitxer titularitat del Consorci del Lluçanès per tramitar la participació en el concurs i per comunicar-li el premi en cas que resultés Guanyador.

Us informem que les vostres dades personals de contacte seran utilitzades per a les següents finalitats: Validar la correcta participació i desenvolupament al Joc del romànic del Lluçanès i posar-se en contacte amb la persona participant per a l’entrega de l’obsequi.

Els Participants garanteixen que les dades personals facilitades són veraces i es fan responsables de comunicar al Consorci del Lluçanès, qualsevol modificació d’aquestes. El Consorci del Lluçanès es reserva el dret a excloure de la present promoció tot participant que hagi facilitat dades falses. Es recomana tenir la màxima diligència en matèria de protecció de dades mitjançant la utilització d’eines de seguretat, i no es pot responsabilitzar al Consorci del Lluçanès de substraccions, modificacions o pèrdues de dades il·lícites.

Els Participants tenen dret a (i) accedir a les seves dades personals, així com a (ii) sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió, (iii) sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, ( iv) oposar-se al tractament de les seves dades i (v) sol·licitar-ne la portabilitat. Els Participants poden exercir tots aquests drets a la següent adreça de correu consorci@consorci.llucanes.cat indicant, el motiu de la seva petició.

Els Participants també poden enviar la seva petició per correu ordinari a la següent adreça: C/ Vell, 3. 08515. Santa Creu de Jutglar (Olost)

Sense perjudici de qualsevol altre recurs administratiu o acció judicial, el Participant tindrà dret a presentar una reclamació davant una Autoritat de Control, en particular a l’Estat membre on tingui la seva residència habitual, lloc de treball o lloc de la suposada infracció, a cas que considereu que el tractament de les vostres dades personals no és adequat a la normativa, així com en el cas de no veure satisfet l’exercici dels vostres drets.

L’Autoritat de Control davant la qual s’hagi presentat la reclamació informarà el reclamant sobre el curs i el resultat de la reclamació.

Per a més informació, podeu consultar la política de privadesa de Consorci del Lluçanès a través del següent enllaç:

llucanes.cat/avis-legal

7.- LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquestes bases legals es regeixen de conformitat amb la llei espanyola. Seran competents per resoldre qualsevol reclamació o controvèrsia que poguera plantejar-se en relació amb la validesa, interpretació o compliment d’aquestes bases els jutjats i tribunals de la ciutat del participant.

Consorci del Lluçanès. C/ Vell, 3. 08515. Santa Creu de Jutglar (Olost)-

consorci@consorci.llucanes.cat / 938880050

Shopping Basket